Jysäri 2016 info

Info

Himos Park on täyden palvelun festivaalikenttä, josta löydät esiintymislavojen lisäksi useita ruoka- ja juomapisteitä, yhteistyökumppanien esittely- ja myyntipisteitä sekä erilaisia ohjelmapalvelupisteitä. Festarikentän jakaa Terassi Riemu, josta on hyvä näkyvyys myös Festarilavalle. Riemusta löydät baareja, vesivessat sekä yläkerran VIP-tilat.  Jysäri Venue-lava sijaitsee katetussa yli 2500 m2 teltassa, jossa tunnelma nousee sananmukaisesti kattoon!

Seuraa festivaalitunnelmaa tapahtuman Instagramissa, @jysarihimos

Infopiste - lipunvaihtopiste

Festivaalin infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infon yhteydessä on narikka, puhallutuspiste ja löytötavarapiste. Rannekkeenvaihtopiste sijaitsee Infon vieressä, mutta perjantaina myös Himos Center vastaanoton edessä saat vaihdettua lipun rannekkeeseen.

Varaudu todistamaan ikäsi - pidä henkkarit mukana!

Rannekkeella voi kulkea vapaasti festarialueelle ja alueelta pois. Huomaathan, että yhden päivän perjantain rannekkeella ei pääse leirintäalueelle.

K-18

Festivaalialue ja leirintäalue ovat K-18.

Saapuminen

OMALLA AUTOLLA

Navigaattoriin kannattaa laittaa Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä tai GPS: 61.8831, 25.29027, niin tulo on sujuvaa. Jos autoon mahtuu muita kyytiläisiä, niin katso Facebook-sivulta, siellä lukuisia kyytiä huhuilevia! Päiväparkin hinta 5 €, maksu paikanpäällä. Seuraa opasteita sekä liikenteenohjaajan ohjeita alueelle saapuessasi.

JUNALLA JA BUSSILLA

Katso VR:n sivuilta sinulle sopiva juna! VR:n matkahaku »
Jämsän rautatieasemalta on kuljetuksia Himokselle.

Festivaaliranneke

Liput vaihdetaan rannekkeeksi ennen festivaalialueelle siirtymistä. Ranneke on henkilökohtainen ja se tulee pitää ranteessa koko festivaalien ajan. Kadonnutta ja katkennutta ranneketta ei vaihdeta uuteen.

Pankkiautomaatti

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsässä.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 2€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 2€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle. 

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä ja tölkkipantti on käytössä myös VIP-alueella.

Ruokailu

Nauti festareilla myös hyvästä ruoasta! Ravintola Tupa ja Mono Pub & Pizzeria palvelevat aivan festarialueen läheisyydessä. Festivaalialueella on lisäksi anniskelualueet.

Ensiapupiste

Ensiapupiste sijaitsee Himos Centerillä, Himos Centerin päädyssä olevassa teltassa.

Valokuvaaminen

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään markkinoinnissa, some-kanavilla sekä verkkosivuilla www.jysari.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, mutta leirintä- ja mökkialueella sallittuja.

Päivittäessäsi kuvia someen, muista käyttää hästägiä #jysäri. 

Esteettömyys

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle kun he saapuvat yhdessä rannekkeenvaihtopisteeseen. Erillisiä invaparkkeja ei ole, mutta tavalliselle parkkialueelle saavuttaessa järjestyksenvalvojat jättävät autosi viereen tarvittavan verran kulkutilaa.

Festivaalialue on asfaltoitu, helppokulkuinen alue. Festarialueella on erillinen invakoroke heti miksauskopin vieressä pyörätuoliasiakkaille.

Invavessat sijaitsevat Terassi Riemun alakerrassa sekä Himos Areenan sekä Himos Hotellin aulasta. Pyydä ovenavaus henkilökunnalta.

Taksi

Taksitolppa on lähellä Centeriä. Taksin puh. 0100 866 44.

WC

Festivaalialueella on sekä maksullisia että ilmaisia WC-tiloja. Terassi Riemun alakerrassa sijaitseviin vesivessoihin on kulku ainoastaan WC-rannekkeella. Rannekkeita myydään pääportin vieressä lipunmyyntipisteellä hintaan 5€ / pv ja 10€ / 2pv. Ilmaiset bajamajat sijaitsevat alueelle tultaessa päälavasta katsottuna oikealla puolella.

Turvallisuus

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

 

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

 

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

 

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Festivaalialueelle ei saa tuoda

- pulloja, purkkeja, tölkkejä
- sateenvarjoja
- retkituoleja
- juomia
- lemmikkejä
- mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne...
- järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
- omia radiopuhelimia
- kuljetus- ja valokuvauskoptereita
- jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

Löytötavarat

Festivaalien aikana löytötavarat ovat pääportin viereisesä narikassa. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä. Festivaalin jälkeen tavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun Jyväskylään. Torstaista alkaen niitä voi tiedustella Löytötavarapalvelusta, puh. 0600 03393 (1.98 €/min + pvm), puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10-18.

Tällaista autohuollon olisi aina pitänyt olla – Autoasi

Autoasi

Autoasi-korjaamoketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa autosi sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamot palvelevat asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla. Saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.
Autoasi-korjaamoketjuun kuuluu lähes 170 yksityistä korjaamoa eri puolella Suomea. Lähimmän korjaamon löydät helposti nettisivujen karttahaun avulla. Hakutoiminto näyttää korjaamon tiedot sekä sijainnin kartalla. Kun olet löytänyt sopivan korjaamon, voit lähettää tarjouspyynnön tai ajanvaraustoiveesi suoraan valitsemallesi korjaamolle.
Autoasi-ketju on mukana Jysäri festivaaleilla. Olemme sponsoroineet tapahtumiin puhallutuspisteen sunnuntaille – tervetuloa!

Turvallista kotimatkaa toivottaa AUTOASI!

Puhallutus koko festivaalin ajan Infossa ja Himos Center vastaanotossa sekä sunnuntaina Himos Centerin vastaanoton edessä ennen autolla ajoa. Hinta 5 € / puhallus.       

www.autoasi.fi

Myyntipaikat

Festivaaliajan ruoka- jäätelö- ja makeismyyntipaikat on jo kaikki varattu, huomioimme vielä kuitenkin paikallisten yrittäjien / tuottajien tarjoukset.

Yhteydenotot osoitteeseen info@myyntipaikat.fi viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtumaa.

Majoitusmyynti

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Länsihimoksentie 4, 42100 Jämsä
puhelin 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi
www.himoslomat.fi

Yhteystiedot

Yleinen sähköposti tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laita otsikoksi Jysäri Himos. Ohjaamme viestisi oikealle henkilölle. 

Himos
Himos Center
Jysäri