Jysäri

Akkreditointi

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi Jysäriin on käynnistynyt. Akkreditointi on tarkoitettu vain toimihenkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä. Huomiothan, että akkreditointilomake on henkilökohtainen, joten saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla kaavakkeellaan. Mikäli olet freelancer, ilmoitathan hakemuksessasi myös juttusi ja/tai kuviesi tilaajan nimen. 

Akkreditointihakemukset on jätettävä viimeistään viikkoa ennen festivaalia 30.6.2017 mennessä. Ilmoitamme hyväksytyille 3.7.2017 mennessä sähköpostitse lisäohjeiden kera. Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditointiin liittyen, otathan yhteyttä osoitteeseen sari@ncdpro.fi. Tarkistathan, että antamasi tiedot ovat oikein ennen kuin lähetät hakemuksen. 

**********
Accreditation is for media and music professionals arriving in Jysäri Festival. Please note that every participant from the same organization must apply by a separate form. The accreditation will be closed on 30.6.2017 and accepted participants will be notified by email until 3.7.2017. If you have any questions or need for further information please contact: sari@ncdpro.fi. Please check the filled out form before sending to make sure you’ve given the correct information.

Kuvat medialle:

- Jysäri 8.-9.7.2016 Kuvat: Jukka Vahter