Ruokamaailmat

Himoksella kajahtaa taas eurodancen rytmit, eikä innokkaiden tamppaajien tarvitse tänäkään vuonna tarvitse tanssia tyhjin vatsoin. Ruokapuolesta pitää huolen koko Himokselle levittyvä katuruokamaailma, joka tarjoaa maailman makuja ja parhaimmat kotimaiset herkut! Tänä vuonna ruokamaailmassa on panostettu erityisesti erityisruokavalioihin sekä vegaaniseen ruokaan!

Poppamies Burger Beast

MMRRRR! Poppamies Burger Beast ruokkii tänäkin vuonna eurodancen jytkeestä nauttivan juhlakansan! Kotimaisesta Black Angus -rotukarjasta valmistetut lihaisat pihvit ja täyttävät käsintehdyt falafelpihvimme saavat seurakseen tamperelaisen Poppamiehen omintakeisimmat kastikkeet, mehevät tomaatit ja raikkaat salaatit. Koe mahtavat makuyhdistelmät ja taltu nälkäsi purilaispedon burgerilla!
Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

Taste of Mexico Food Truck

¡Tico tico! Taste of Mexico tarjoilee festareilla Fresh Mexiä - aidon Meksikon tuoreimmat maut pienten taquerioiden tapaan. Tuoreiden yrttien, chilin ja raikkaan pico de gallon siivittämiä käsin käännettyjä burritoja mausteisimmilla kastikkeilla ja tuhdeimmilla täytteillä.
Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs

Kahvin ystäviä hemmotellaan Kafferosteriet Löfbergin rakkaudella tummaksi paahtamalla kahvilla. Yli 110 vuoden kokemuksella kahvia ja makeita herkkuja tarjoillut kahvipaahtimo tuo festareille katukahvilan palvelemaan festarikävijöitä. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule virkistäytymään kylmillä ja kuumilla kahvijuomilla.

Street Pitas Food Truck

Välimeri on tullut luoksesi – St. Tropez’n ja Ibizan rytmien lisäksi Jysäreille välimerellistä tunnelmaa tuo Street Pitas! Katukeittiömme tarjoilee maistuvan artesaanipitan välissä Välimeren tapaan maustettua kanaa, lihaisaa Black Angus -kebabia ja mausteista vegaanista falafelia raikkaiden kasvisten, tuoreiden yrttien ja käsintehtyjen kastikkeiden kanssa.
Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Poppamies Pimp My Fries Food Truck

BOOM BOOM BOOM! Tule laittamaan ranut kuntoon! Poppamiehen Pimp My Fries paistaa yön läpi fressejä ranskalaisia, joihin sinä päätät lisukkeet! Lisukkeilla tai ilman ja vaikka kaikilla kastikkeilla! Vastapaistettuja ranskalaisia ja Poppamiehen kastikkeita – tästä ei bileet parane!
Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

The (G)Rilli

Ny (G)rillataan! The (G)Rilli tarjoaa festareiden legendaarisimmat klassikkoherkut! Mitäpä olisi kunnon bailuilta ilman maukkaita makkaraperunoita, kunnon lihaisaa kebabia tai mahtavaa kanasettiä? No sitähän mekin! Nälkäisinkin reivaaja pysyy tyytyväisenä, kun saa eteensä vastapaistetut herkut talon omilla sooseilla. Ei kun suunta kohti Rilliä, tervetuloa naattimaan!
Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

BBQ House

Ameriikan herkut ovat täällä taas! Eurodancen ystäviä hemmotellaan Yhdysvaltojen grillausperinteitä yhdistävässä BBQ Housessa! Tarjolla etelävaltioiden perinteiseen tyyliin hitaasti kypsytettyä porsasta barbecuekastikkeessa ja meheväksi grillattua kanaa, paistettujen tomaattien, perunalohkojen, coleslaw’n ja miedon polttavan chilikastikkeen kanssa.
Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Go-Tan Asian Kitchen

Tervetuloa makumatkalle Aasiaan! Keräsimme Aasian eri maiden keittiöistä parhaat klassikot sekä omat suosikkimme ja kokosimme niistä ruokalistan vaativaankin makuun. Mehevää Korean BBQ-possua, chilistä ja valkosipulista kanaa sekä hapanimelää tofua – kaikki annokset saavat makunsa Go-Tanin autenttisista ja lisäaineettomista All Naturals -aasialaiskastikkeista. Viimeisen silauksen aterioihin tuovat tuoreet yrtit ja chili sekä jasmiiniriisi ja paistetut nuudelit.
Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Nordic Original Kalaravintola

Tervetuloa herkuttelemaan kesän maukkaimmalla kalansaaliilla! Nyt ei tarvitse vapaa eikä virveliä, vaan kalaherkkuja pääsee nauttimaan vierailemalla alkuperäisessä Kalaravintolassamme. Ahdin antimista pannuille ovat päässeet mehevän maukas ja samettisen pehmeä pariloitu Aura-juustolla maustettu sekä pippurilla ja tuoreilla yrteillä maustetut lohet ja tietenkin kuusamolaisia neulamuikkuja voissa paistettuina. Kesäiset ateriamme tarjotaan maistuvilla pariisinperunoilla ja kauden parhaimpien kasvisten kanssa. Kirsikkana kakun päällä palkittu miedon valkosipulinen talon kastike. Tervetuloa nauttimaan!
Vähälaktoosisia annoksia.