AJANKOHTAISTA

JYSÄRIÄ EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Jysäriä ei voida järjestää tänä vuonna. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Olemme murtuneita, kun emme pääse tänä kesänä Jysäreille tamppaamaan, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. Vielä me nähdään ja bailataan kovemmin kuin ikinä. Pidä nyt huoli itsestäsi ja lähimmäisistä <3

Jos haluat juhlia ensi vuoden Jysäri-festivaalilla ja tämän vuoden lippu on hankittu, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Jysäriin 2021. Jysäri juhlitaan taas Himos Parkissa kolmipäiväisenä 8.-10.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

MITEN TOIMIN MAJOITUSVARAUKSENI KANSSA? 

Olet saanut majoituksen ehdot varauksen yhteydessä. Varmista majoituspaikasta mahdollisuudet majoituksen perumiseen, siirtoon tai muuhun vaihtoehtoon toiveidesi mukaan. Myös majoitusyritykset ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin majoitusyritysten asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa.

Jysärin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.jysari.fi/ukk 

Jos mieleesi nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt ysärimusiikin voimalla vaikeiden aikojen yli ja haaveissa ajatukset jo kohti ensi Jysäriin, jolloin juhlitaan porukalla taatusti kahden vuoden edestä!

Kovasti tsemppiä joka kotiin ja pidähän huoli itsestäsi sekä läheisistäsi ❤

2.3.2020

SUOMEN SUURIMMASSA JYSÄRISSÄ KAIKKIEN AIKOJEN OHJELMA  

Aiemmin julkaistut Scooter, Heath Hunter ja Dr. Bombay saavat seurakseen mm. DJ Bobon, E-Typen ja Dazen  Päiväkohtaisten lippujen lisäksi myyntiin avattu BOX-mökkimajoitukset sekä karavaanipaikat  Jysäri Festivaali järjestetään jo 8. kerran […]
12.12.2019

Jysäri Festivaali kasvaa kolmepäiväiseksi – mukana myös Scooter! 

Suomen suurin Jysäri kasvaa kolmepäiväiseksi – festivaali aloitetaan jo torstaina  Festivaalin ensimmäiset artistijulkaisut ovat Scooter (GER), Heath Hunter (GBR), Dr. Bombay (SWE) sekä DJ:t Matti Airaksinen […]