INFO

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.
Alueella on kaksi festivaalilavaa, joista toinen sijaitsee katetussa teltassa. Lisäksi ohjelmaa on Himos Areenalla.
Alueelta ja sen läheisyydestä löytyy lukuisia ruoka- sekä myyntikojuja ja festarikansaa palvelevat mm. Terassiravintola Riemu ja Ravintola Tupa, jossa tapahtuman aikana mm. aamiainen sekä kotiruokabuffet.
Ranta-alueella pääsee uimaan ja rentoutumaan nurmialueelle. Ranta on käytössä koko päivän alkuiltaan saakka, ja kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta.

SAAPUMINEN

Jysäri  järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla.

INFOPISTE JA NARIKKA

Jysärin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä!
Infopisteeltä löydät myös narikan ja löytötavarapisteen. Narikkamaksu on 3€/kerta, ei erillistä käyntimaksua.

LIPUT JA RANNEKEET

Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.
Muistathan, että mikäli olet ostanut lisäpäivän lipun aikavälillä joulukuu-tammikuu, otathan molemmat lippusi mukaan tapahtumaan!
Lisätietoa VIP-lipuista ja -palveluista löydät täältä!
Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä.
Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee maksutta maksavan avustettavan kanssa tapahtumaan. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseen tai pääportin vieressä sijaitsevaan Info-pisteeseen, joissa asia käsitellään. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.
Himos Park on kauttaaltaan asvaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. HitMix lavan läheisyydessä ja Jysäri Venuella on omat pyörätuolikorokkeet vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön. Uusitulle VIP-alueelle esteetön pääsy on kaikkialle yläkertaa lukuun ottamatta.
Tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä sijaitsevat invapysäköintipaikat. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta.

VALOKUVAUS

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovieissa sekä www.jysäri.fi media kuvaa festivaaleilla.
Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, leirintä- ja mökkialueilla sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.
Jysäri festivaalin virallinen hashtagit ovat #jysäri ja #jysärihimos2020

PANKKIAUTOMAATTI

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa.

PUHALLUTUS

Puhallutus koko festivaalin ajan Himos Centerin vastaanotossa sekä infopisteellä. Puhallutus sunnuntaina klo 8.00 alkaen Himos Centerin edustalla.
Puhallutuksen hinta on 5€.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€.
Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.
HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä.

WC-RANNEKE

Tänäkin vuonna Jysärin asiakkaita palvelee vesi-WC tapahtuma-alueella, Riemun alakerrassa!
WC-ranneke maksaa 15 euroa to-su, 10 euroa pe-su, 5 euroa la-su. Suosittelemme ostamaan rannekkeen ennakkoon osoitteesta Tiketti.fi, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen rannekkeenmyyntipisteillä.
Tapahtuma-alueelta rannekkeen voit ostaa WC:n edustalta tai infopisteestä.

KIELLETYT JA SALLITUT ESINEET

Festivaalialueelle ei saa tuoda:
– pulloja, purkkeja, tölkkejä
– sateenvarjoja
– retkituoleja
– minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
– lemmikkejä
– minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
– järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
– Matkakaiuttimia tai muita boombox -järjestelmiä
– dronelennokkeja
– omia radiopuhelimia
– polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja
– jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita
Lemmikkejä, aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia, spraymaaleja, dronelennokkeja tai omia radiopuhelimia ei saa tuoda myöskään leirintäalueelle.

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.
Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!
Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.
Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

ENSIAPUPISTE

Ensiapupiste sijaitsee Himos Centerillä, Himos Centerin päädyssä olevassa teltassa.

KULJETUKSET

Alueelliset kuljetukset julkaistaan keväällä 2020.

TAKSI

Festivaalialueen läheisyydessä on taksitolppa. Taksin puh. 0100 866 44.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalien aikana löytötavarat ovat pääportin viereisessä narikassa. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä.

MUUTA

Oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin pidätetään
Osa ohjelmasta voidaan järjestää esiintymispaikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti
Tapahtuman ikärajaa noudatetaan sekä festivaalialueella, leirintäalueella tai tapahtuman lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.
Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot:
tapahtumat@nelonenmedia.fi
Muistathan mainita viestissäsi, että asiasi koskee Jysäriä.

Rekrytointi tapahtumaan:
Asiakaspalvelu-, rakennus-, siivous- ja anniskelutöitä koskevasta rekrytoinnistamme vastaa Enjoy Festival Oy. Järjestyksenvalvontaamme koskevasta rekrytoinnista vastaa Enjoy Turva.

Myyntipaikat ja yrityslipunmyynti:
tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi
Huomioithan, että tapahtuman ruokamyyntipaikat on varattu.