MÖKIT JA HUONEMAJOITUS

Himoksella majoitukset ovat varattu loppuun. Voit kysyä vapautuneita majoitusvaihtoehtoja:
HimosLomat, Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi
Majoitus myydään to – su, ei lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja.
Majoitusvarauksen yhteydessä ei ole mahdollista varata festivaalilippuja. Festivaaliliput voitte ostaa Tiketistä.
Lippuja tulee hankkia vähintään se määrä, kuinka monta vuodepaikkaa on loma-asunnossanne.

BOXI-POPUP MAJOITUSMÖKIT

Hinta: 300 € / to-su. OSTA TIKETTI 21.2. klo 9 alkaen

BOXi sisältää:
– sängyt ja patjat kahdelle hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen
– yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
– siivouksen

Ei sisällä:
– festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja niiden tulee olla koko festariajalle (to-su)
– täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan
BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat Jysärin leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festari wc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta.
BOXi on lukittavissa.

LEIRINTÄALUE

Jysärin leirintäalue on karavaanialueen yhteydessä, länsirinteiden alaosassa. Kaikkien leirintä- ja karavaanialueelle saapuvien vastaanotto sijaitsee Himoslaaksossa, seuraa opasteita Länsi-Himoksentieltä. Noudata alueelle tullessasi järjestyksenvalvojien ohjeita.
Leirintäalueella on paikkoja teltalle tai teltalle + henkilöautolle, sekä sähköttömiä karavaanipaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä BOXi Pop-Up -majoituksia.

Leiriytyjien käytössä on alueen konttisuihkut, festariwc:t sekä nuotiopaikat. Teltan tuominen leirintäalueelle ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton, asuntoauton tai -vaunun tuomisesta alueelle teltan viereen veloitetaan maksu.

  • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
  • Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12
    Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA, TO-SU, 55 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN)
Osta autopaikka ennakkoon TIKETTI 21.2. klo 9 alkaen
Lippu on tarkoitettu leirinnässä telttaileville asiakkaille ja heidän henkilöautoilleen. Kulkuneuvon saa ajaa teltan viereen. Lippu vaihdetaan sähkötöntä autopaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköttömät autopaikkaliput ovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa ennakkomyynnissä. Sähköttömälle autopaikalle on mahdollista ajaa karavaaniauto, henkilöauto, pakettiauto tai muu vastaava kulkuneuvo. Sähköttömiä autopaikkalippuja myydään ennakkoon vain to-su ajalle, mutta myös tapahtumaporteilla, mikäli paikkoja on jäljellä. Jos leirintäalue täyttyy torstain ja perjantain aikana, voi järjestyksenvalvojilta ja liikenteenohjaajilta tiedustella lähellä sijaitsevia tienvarsiparkkipaikkoja.

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.
Leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke.

KARAVAANIALUE

Himoksen karavaanialue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle tulee noin 800m. Huomioithan, että karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta, eikä sinne saa tuoda lemmikkejä. Jokaisella karavaanialueelle saapuvalla henkilöllä on oltava kolmen päivän Jysäri -festivaalilippu. Voit ostaa liput karavaanipaikkavarauksen yhteydessä Tiketistä. Myymme karavaanialueelle paikkoja vain to-su ajalle.

Karavaanipaikkojen myynti on siirtynyt lipunmyynnin yhteyteen Tiketin verkkokauppaan. Karavaanialueiden lippuja ei ole mahdollista ostaa enää Himoslomat keskusvaraamon kautta. Järjestelymuutoksen myötä karavaanipaikat muuttuvat karavaanilipuiksi ja matkaajalipuiksi.

KARAVAANILIPPU to-su
– Sähköllinen 105 €
(sis. palvelumaksun)
– Sähkötön 70 € (sis. palvelumaksun)

MATKAAJALIPPU to-su
– Sähköllinen 165 €
(sis. palvelumaksun)
– Sähkötön 90 € (sis. palvelumaksun)

Osta ennakkoon TIKETTI 21.2. klo 9 alkaen

LIPPUTYYPIT

SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn Jysärin karavaanialueelle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Turvavälien seuraaviin karavaanareihin tulee täyttyä!

SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen karavaanialueelle.

Matkaajalippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikanpäällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Paikalle mahtuu myös kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU

Sähkötön karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu + vetoauto) pääsyn Jysärin leirintäalueelle. Etuteltan pystytys on sallittua. Lippu vaihdetaan sähkötöntä karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU

Sähkötön matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen leirintäalueelle.

LIPPUJEN TOIMITUS

Kaikki liput tulevat asiakkaalle sähköpostitse pdf-lippuina, jolloin ne on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta ne on mahdollista tilata tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen. Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti (esim. PDF 0 euroa, R-Kioski 1 € /lippu + 2 €/tilaus). Hinnaston löydät täältä.​

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Karavaanipaikat luovutetaan aikaisintaan torstaina 2.7. klo 12:00, ei aiemmin. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan saapumisjärjestyksessä.​

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Mikäli lippua ei makseta 2 päivän kuluessa, vapautuu lippu takaisin myyntiin. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.​

HUOMIOITAVAA

Karavaanialue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä vain Tiketissä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiset autot ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti.

Jysärin karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan!

Jysärin ikäraja on 18-vuotta.

Jysärin karavaanialueelle ei voi tuoda lemmikkejä, aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja, huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita, selfiekeppejä, radiopuhelimia, dronelennokkeja tai kuvauskoptereita. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa, mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaisesti! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Jysäriin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti, joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa ja karavaanialueita koskeviin muutoksiin.