UKK – Usein kysytyt kysymykset

MILLOIN JYSÄRI JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?

Jysäri juhlitaan taas Himoksella 8.-10.7.2021. Voit tukea tapahtumaa ja Jysärin tulevaisuutta ostamalla lipun jo nyt. Kiitos jokaiselle lipun ostaneelle ja 2020 lipun säilyttäneelle, olette perhettä ♥

MITEN VARMISTATTE, ETTÄ JYSÄRI FESTIVAALILLE ON TURVALLISTA TULLA?

Ensi kesään on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumaan käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

MILLOIN ALKAA LIPUNMYYNTI?

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

ENTÄ JOS JYSÄRIÄ EI JÄRJESTETÄ 2021?

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Jysäriin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN?

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

MILLOIN SAAMME KUULLA ARTISTIJULKAISUJA?

Jysärin ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.

MILLOIN KARAVAANILIPUT TULEVAT MYYNTIIN?

Karavaaniliput tulevat myyntiin helmikuussa 2021. Muistutamme tästä Jysärin kanavissa lähempänä ajankohtaa, pysy siis kuulolla.