UKK – Usein kysytyt kysymykset

Jysäri -festivaalia ei järjestetä tänä vuonna. Tsekkaa alta, miten toimia:

1. Miten Jysäri 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Jysäri 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Jysäriin. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Jysäri -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Jysäriin. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.
Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa ja voit päättää täten lähempänä tapahtumaa, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 Jysäri -lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/jysari2020
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/jysari
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.
HUOM! Mikäli lippukoodi ei toimi palautuslomakkeessa: Lippukaupan järjestelmässä saattaa olla viive, koodi ei ole vielä ehtinyt aktivoitua ja palautuslomake voi olla ruuhkautunut. Yritä myös lisätä yksi tyhjä rivi lippukoodin jälkeen, jos ei mene läpi. Yritä vielä muutaman kerran uudelleen eri ajankohtina ja mikäli ei useiden yritysten jälkeen toimi, ota yhteys lippukauppasi asiakaspalveluun.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Jysärin somesta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Jysärin omasta somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin tai radion kautta) esim. radio Hitmix, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Jysäriä ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

4. Miltä näyttää Jysäri 2021?

Jysäri juhlitaan taas Himoksella 8.-10.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

5. Mitä teen Himoksen mökkimajoitusten kanssa?

Festivaali ei vastaa peruuntuneista majoituskuluista. Olet saanut majoituksen ehdot varauksen yhteydessä. Varmista majoituspaikasta mahdollisuudet majoituksen perumiseen, siirtoon tai muuhun vaihtoehtoon toiveidesi mukaan. Myös majoitusyritykset ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa.

6. Mitä teen Karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen varauksen kanssa?

Jysäri 2020 karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen lippu kelpaa myös ensi vuoden Jysärille sellaisenaan. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi lipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Jysärin teltta- tai karavaanialueelle. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea kyseessä olevan majoituslipun rahat takaisin. Palautukset hoidetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta.
Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin jokaiselle karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen lipun ostaneelle, jotka ovat oston yhteydessä antaneet sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/jysari2020
Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.

7. Miten Jysäriboxi majoitusten kanssa käy Himoksella?

Himoksen Jysäriboxi-majoituksen maksut palautetaan asiakkaille lippukaupan käsittelykuluja lukuun ottamatta Tiketin toimesta takaisin. Alla Tiketin ohjeistus ja linkit.
Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin kaikille Jysäriboxi-lipun ostaneille, joka on oston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/jysari2020
Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.

8. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.